Lumene – Radiance Boosting Cleansing Foam

Märke: Lumene

Produkt: Radiance Boosting Cleansing Foam

Produkttyp:  Rengöringsmousse

Inköpsställe:  ICA Maxi

Pris: 98,50 kronor

Storlek: 150 ml

Bedömning: Ni som har hängt med i mina recensioner vet at jag älskar mousse som konsistens. Här har vi en mycket härlig rengöringsprodukt som ingen borde missa. Är du ute efter en riktigt bra basprodukt så är detta nästan ett måste. Med risk för att verka partisk så vill jag ju slå ett extra slag för att köpa den på ICA Maxi så du får bästa pris samt bonus.

Att tvätta med mousse känns mysigt och mjukt och jag tycker att jag blir väldigt ren utan att huden blir det minsta ansträngd. Jag har testat den orangea som är för normal till blandhy och den passade mig perfekt. Doften är härlig och jag har inget negativt att säga om denna. Testa!

Betyg: 10/10