Lumene – Daily Clearing Treatment Water

Märke: Lumene

Produkt: Daily Clearing Treatment Water

Produkttyp:  Ansiktsvatten

Inköpsställe: ICA Maxi

Pris: 97,90 kronor

Storlek: 200 ml

Bedömning: Ni vet redan hur det funkar gissar jag men en snabb upprepning. Du applicerar produkten antingen med fingrarna med ”klapptekniken” eller så kör du med en bomullsrondell och sveper över ansiktet. Jag väljer alltid den sistnämnda då jag inte alls förstår varför man skulle vilja klappa in något som ska verka rengörande.

Jag har använt den i några veckor och kan verkligen säga att den är behaglig. Den här är för den fetare och oljigare huden, men det finns även alternativ för andra hudtyper. Jag upplever att jag blir fräsch och återfuktad men skulle nog egentligen vilja att den var lite mildare. Jag tycker att man känner alkoholen och det är inte vad jag är ute efter.

Doften är härlig och jag tycker att det här är en bra budgetprodukt som verkligen passar alla bara du anpassar dig till din hudtyp.

Betyg: 8/10