Eucerin – Dermo Purifyer Oil Control Scrub

Märke: Eucerin

Produkt: Dermo Purifyer Oil Control Scrub

Produkttyp:Ansiktsskrubb för den fetare huden

Pris: 139 kronor

Storlek: 100 ml

Inköpsställe: Apotea.se

Bedömning: Många av er kommer avfärda denna produkt då det är en mekanisk peeling, a.k.a skrubb. Det stämmer att vi ska vara otroligt försiktiga när vi exfolierar mekaniskt det vill säga med korn och fingrar. Men här har vi en mild kompis som gör jobbet utan att skada eller irritera. Jag är egentligen ingen ”skrubbare” men Johan älskar det så vi har oftast en i duschen men senast igår kväll var jag framme och pekade med mitt finger och sa ”detta är inte en rengöring och används inte dagligen”.

Jag gillar den här produkten och använder den med fördel 2 – 3 gånger i veckan. Johan ligger säkert på minst 5 gånger. Den innehåller mjölksyra som minskar på orenheterna men torkar inte ut huden så den är fortfarande behaglig att jobba med. Den öppnar upp porerna och hjälper till att hålla dem rena och fina.Här finns en svag och diskret doft men den stör i alla fall inte mig.

Tuben står stadigt och är om 100 ml vilket är bra för den räcker en evighet om ni inte har en tjuv som slösar på den när du tittar bort.

Betyg: 8/10