Event med Rituals !!

Igår var Johan och jag bjudna till ett event tillsammans med Rituals i deras pop upRegeringsgatan hos The Lobby. Bakom eventet stod Assefa Communication som är en stor inspiration när det kommer till hur jag planerar mina event för Real Time Media.

Inne i lokalen hade det skapats underbara miljöer med fokus på temat ”att inreda med dofter”. Jag märkte på mina följare på Instagram att Rituals är en stor favorit hos många svenskar. Jag fick många kommentarer på mina uppdateringar och ni som bor i Stockholm bör passa på att besöka pop up:en de kommande dagarna.

BILD 0/0

Vi bjöds på mat och dryck sen fick vi slå oss ner och höra på en härlig och inspirerande presentation av konceptet och mot slutet bjöd Andrea Brodin på stylingtips. Att inreda med dofter är nytt för mig men Johan jobbar hårt med detta och vi har nu doftljus och pinnar i vart och vartannat hör i lägenheten, alla från Rituals såklart!

BILD 0/0

När fotografen Lisa skulle ta den här bilden bad hon oss vara lite extra glada och roliga. Jag måste säga att vänsterkanten lyckades bättre och vad Johan tittar på får vi nog aldrig veta. Tack för ett mycket trevligt event!

Många frågar vart min tröja kommer från och det är Johans farmor som stickat den så tyvärr går den inte att köpa, då hade jag haft en i varje färg.