Event med Jannike Ebbing x Canvasbutik

I fredags var det återigen dags för mig att hålla event och denna gång var det för vår kund >>Canvasbutik<< tillsammans med kvällens värdinna >>Jannike Ebbing<<. Platsen var viktig och valet föll på >>Restaurang ART<< som vi på >>Real Time Media<< jobbat med tidigare.

Canvasbutik skapar superfina tavlor på canvas som du köper till riktigt bra priser via deras webbshop och självklart hade de med ett urval för att visa på sin höga kvalitet. Gästerna hade i förväg fått möjligheten att skicka in egna bilder som skulle tryckas upp just för den här kvällen.

BILD 0/0

På plats bjöds vi på en underbar meny med tre rätter plus dessert så när vi några timmar senare rundade av var jag glad att ha nära hem då jag var duglighet mätt.

BILD 0/0Gästerna var speciellt inbjudna av Jannike och stämungen var verkligen på topp. Fredagar brukar annars avta en dag när energin är rätt låg efter en lång arbetsvecka men att få avsluta så här på just ART kastade om allt. Jag vill ge en extra eloge till restaurangens fina personal som bjöd på förstklassig service. Jag kommer tillbaka, var så säkra!

BILD 0/0