Verso Skincare – Micellar Water 1

Märke: Verso Skincare

Produkt: Micellar Water 1

Pris: 288 kronor (339 kronor ord. pris)

Storlek: 200 ml

Inköpsställe: babyface.se

Produkttyp: Rengörande micellärvatten

Bedömning: Nu vet jag efter att ha läst era kommentarer att just micellärvatten inte är något de flesta av er använder, men om ni skulle vilja testa är detta den perfekta produkten! Jag fick denna som ett pressprov och kastade mig över den och har alltid varit nyfiken på just Verso. Du applicerar lagom mängd på en bomullsrondell och sveper över ansiktet. Bort flyger smuts och eventuella sminkrester.

Produkten har en klar formula som är i stort sett doftfri men väldigt effektiv. Den kan tack vare sina micellära egenskaper tvätta, skölja och återfukta på en och samma gång. Jag har använt den i flera veckor och är mycket nöjd. Just den här produktkategorin passar mig väldigt bra och är perfekt för snabba rengöringar när du inte vill använda vatten. Köper du den via babyface.se är den dessutom väldigt prisvärd.

Betyg: 10/10