Real Barrier – Intense Moisture Cream

Märke: Real Barrier

Produkt: Intense Moisture Cream

Pris: 375 kronor

Storlek: 50 ml

Inköpsställe: Apotek Hjärtat

Produkttyp: Återfuktande barriärstärkande ansiktskräm.

Bedömning: Förra året syrade vi för allt vad tyglarna höll och i år reparerar och stärker vi huden. Koreanska Real Barrier har en underbar kräm som jobbar för din hud och passar utmärkt för den torra och känsliga huden. Jag är allt annat än torr men har verkligen uppskattat den och känner hur min hud sakta men säkert har återhämtat sig.

Krämen känns rik och behaglig mot huden. Doften är väldigt diskret och stör ingen. Tyvärr så drar jag ner betyget en aning på grund av burken som kräver att jag måste använda mina fingrar eller spatel. Pump eller tub är så mycket bättre och lättare för att undvika bakterierna.

Jag har använt produkten under ett antal veckor och kan verkligen rekommendera er att testa den om ni känner ett behov av att stärka upp efter en tuff period med stark sol och mycket syror.

Betyg: 8/10