Så här mycket har jag sparat med hjälp av Fundler!!

Förra hösten så skrev jag här på bloggen om att jag börjat spara pengar i fonder med hjälp av appen >>Fundler<< och nu tänkte jag följa upp det inlägget med att berättar hur det har gått. Jag valde två olika depåer som jag döpte för att lätt kunna skilja på dem. Den ena döpte jag till Chanel och det ska symbolisera lyxkonsumtion, saker som jag egentligen kanske inte behöver men ändå vill ha. Den andra valde jag att kalla framtiden och det är tänkt som ett mer löpande sparande där jag investerar i livet och framtiden utan att ha ett särskilt mål.

BILD 0/0

För mig är detta den bästa formen av sparande. Jag väljer hur mycket jag vill spara och sen får jag hjälp med hur jag vill placera mina pengar. Varje månad förs det automatiskt över en summa från mitt bankkonto till utvald depå.  >>Fundler<< har sedan tidigare hjälpt mig hitta rätt sparande och därför kan jag lugnt luta mig tillbaka och veta att jag är i trygga händer.

Skulle du vara intresserad av att låta dina pengar jobba men inte vet exakt hur så är >>Fundler<< troligen helt rätt alternativ för dig. Appen

rekommenderar dig ett sparande, placerar dina pengar i olika fonder och handlar sedan upp fonderna automatiskt – sen är det klart! Man kan aldrig spara för mycket och jag tycker att det är viktigt att veta vad som händer med sina pengar. Som förälder känner jag ett ekonomiskt ansvar på ett helt annat sätt än innan vi fick barn. Johan och jag har precis beslutat att öppna en gemensam depå för framtida resor och även en annan där vi ska spara Miriams alla barnbidrag där de långsiktigt kan ligga och vänta på henne till den dag hon behöver göra sin första egna investering.

Oavsett vilken risknivå du väljer så kan du vara säker på att genom >>Fundler<< kommer dina pengar utvecklas mer än om du bara låter dem ligga på ditt vanliga bankkonto under lång tid. Sen är det alltid lite spännande att gå in och kika på hur det går och hur pengarna växer. Med hjälp av >>Fundler<< kan du investera dina pengar utan att behöva sätta dig in i allt själv. Jag hoppas att både mina och Miriams pengar kommer växa och att hon en vacker dag kommer vara glad över att vi valde att göra just så här med hennes pengar.

BILD 0/0

Riskinformation: Historisk utveckling är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Hos Fundler investeras dina pengar i fonder som är utvalda med omsorg för att du ska få så hög avkastning som möjligt utan att ta onödiga risker. Om investeringen sker i värdepapper som handlas i annan valuta än svenska kronor tillkommer en valutarisk.