Verso Skincare – Eye Cream 5

Märke: Verso Skincare

Produkt: Eye Cream 5

Pris: 599 kronor

Storlek: 20 ml

Inköpsställe: skincity.se

Produkttyp: Närande ögonkräm

Bedömning: Jag vet inte hur många av er som använder ögonkrämer men för mig är det en härlig produktkategori och jag intalar mig att det är just tack vare dem som jag inte har några direkta ålderstecken runt ögonen. Här har vi dessutom en krämig produkt som känns underbar mot huden.

Bland ingredienserna finns fermenterad havre, ceramider och vitamin E. Sen har vi jästextrakt som jobbar med produktionen av hyaluronsyra och ger huden en bra återfuktande effekt.

Jag rekommenderar denna till alla. Att använda ögonkräm handlar både om krämen i sig men också om appliceringstekniken där du med försiktiga rörelser kan få igång blodcirkulationen som hjälper till att få igång systemet. Den här må vara dyr men den är verkligen värd sin vikt i guld!

Betyg: 10/10