Event med KappAhl/Newbie !!

Igår var det dags för event igen men den här gången var jag endast där som gäst. I och med att det är VAB-tider så var också lilla Miriam med, men bakom eventet stod KappAhl/Newbie så det passade utmärkt.  Dock somnade hon precis innan vi kom fram så hon fick inte se hur fint EKPR hade gjort. Lunchen var på L´Avventura och ni som inte har smakat deras mat måste göra det.

I vanlig ordning var jag enda pappan och var helt omringad av underbara mammor och jag kunde haft det sämre. Efter den goda lunchen bjöds det på en härlig tårta och cupcakes. Miriam vaknade precis när vi skulle gå och tiggde till sig en cupcake att äta på vägen och det kändes ändå fair.

Men alltså kolla på dessa gulliga plagg. Newbie är en stor favorit hemma hos oss och det kommer inte bli sämre efter att ha sett nyheterna. Jag passade på att redan nu lägga en beställning på Miriams julklädsel, men mer om det längre fram.