Event med Rapide Brow & Lash Bar

I går hade vi ännu ett event och den här gången tillsammans med >>Rapide Brow & Lash Bar<< på Gretas. På plats fanns en av grundarna, Tilda Nordh, som presenterade företaget, deras behandlingar och produkter. Vi hade bjudit in ett tiotal influencers som fick njuta av en god frukost och en inspirerande presentation.

BILD 0/0

Självklart fick våra gäster med sig produkter hem för att i lugn och ro bekanta sig med både nyheter och bästsäljare. Som om inte det vore nog blev alla bjuda på en brynbehandling som gästerna själva bokar in på valfri bar.

BILD 0/0

Jag som redan går hos Rapide vet att alla kommer bli otroligt nöjda för Tilda och hennes team sätter stort värde på både kunskap, utförande och högklassig service! Det här påminner mig om att det är dags att boka in en ny behandling och jag tror faktiskt jag ska testa deras bar på Mall of Scandinavia den här gången som jag hört så mycket gott om. Återkommer självklart med resultatet.