Nu har Miriam fått sitt nya rum!!

Ni som följer vår familj regelbundet vet att vi flyttade in i vår lägenhet för exakt två år sedan och eftersom vi då bara var två personer valde vi att bygga om gästrummet till en walk in closet. Det visade sig vara den perfekta lösningen och allt var frid och fröjd, men sen kom Miriam! När hon flyttade in hos oss förra sommaren blev allt vad väskor och skor heter så obetydligt, allt kretsade kring henne. Nu är det ju så att små barn ofta sover inne hos sina föräldrar och så blev det även för oss, men nu när hon fyllt två behöver hon ett eget rum att ha alla sina saker i och en plats där hon kan leka ifred utan att vi plockra undan hela tiden.

BILD 0/0

Så här såg det ut i vintras, ofta lekte Miriam och jag tillsammans i garderoben då hon precis som jag älskar kläder, skor, väskor och hattar. Men nu i sommar blev det dags att riva garderoben och då anlitade vi >>CM Construction<< som kom till undsättning redan veckan efter vi bokade. Hantverkare har ju tyvärr fått ett dåligt rykte för att de ofta kommer och går som de vill, men här har ni en firma som kommer på utsatt tid och håller utlovad deadline. För att CM skulle få fritt spelrum så valde vi att åka bort en vecka vilket inte var helt fel så medan Miriam badade i poolen slet de andra hårt för att allt skulle vara färdigt när vi kom hem.

BILD 0/0

Eftersom vi verkligen ville ha allt perfekt så valde vi att anlita min kusin Hanna som beställde alla möblerna och sen stylade hela rummet. Hanna är utbildad inom design och är en toppenstylist som har det där detaljögat jag aldrig kommer kunna få. Till sin hjälp hade hon >>CM Construction<< som monterade ihop möblerna som hon beställt. Vi lät Hanna få fria händer med det enda kravet att allt skulle komma från >>Jollyroom<< som vi älskar och litar på till 100 % när det kommer till kvalitet och leverans. De har ett stort urval av varumärken och det finns garanterat något för alla.

Medan vi lapade sol i Dubai så skruvade och fixade Hanna för att få allt klart i tid. En fördel med att beställa allt från samma ställe är att allt kommer samfraktat och det är mycket lättare att planera jobbet när du har alla delarna framför dig. Lite som ett pussel kan man säga, att Hanna sen är en expert gör såklart inte saken sämre.

BILD 0/0

Nu när rummet äntligen är på plats ser vi knappt röken av Miriam som tidigare alltid var i vardagsrummet och lekte. Hon har verkligen blommat ut och blivit mycket mer självständig i sina lekar och vi hör henne ofta stå och prata inne i sitt rum.

Hennes absoluta favorit på denna jord (kanske mer än Johan och jag) är hennes lilla Fante och jag blev tårögd när jag såg att Hanna hade ordnat en tavla med bådas namn på som ni kan se här nere. Ja bilderna talar ju egentligen för sig själva men tänk att det finns så otroligt mycket fint till små barn. Hos >>Jollyroom<< hittar ni verkligen allt och ni behöver inte ens bemöda er med att besöka andra sajter.