Eucerin – DermatoClean Clarifying Toner

Märke: Eucerin

Produkt: DermatoClean Clarifying Toner

Pris: 77 kronor (gäller till 8 oktober 2019)

Storlek: 200 ml

Inköpsställe: >>Kronans Apotek<< (reklamlänk)

Produkttyp: Rengörande ansiktsvatten

Bedömning: Gamla hederliga Eucerin gör ingen besviken. Här har vi en mild toner med ph-värde 5 som passar alla hudtyper och även den känsliga. Du applicerar produkten på bomull och sveper över ansiktet och du känner direkt hur den jobbar med hudens välmående. Den sista smutsen ryker och du blir samtidigt återfuktad.

Just toners är en produkt som ger mycket till huden samtidigt som den återställer huden efter de olika rengörande stegen som har varit innan. Vissa väljer att klappa in produkten medan andra väljer bomullsvarianten. Det finns inget rätt eller fel men personligen tycker jag inte att jag får den rengörande biten om jag klappar då behöver det svepas.

Priset är galet så  där är det bra plus och för att sluta som jag började så gör Eucerin ingen besviken!

Betyg: 8/10