Yves Rocher – Sebo Végétal Purifying Scrub

Märke: Yves Rocher

Produkt: Sebo Végétal Purifying Scrub

Pris: 129 kronor

Storlek: 75 ml

Inköpsställe: yvesrocher.se

Produkttyp: Peeling för fet och oren hud

Bedömning: Ska vi en gång för alla reda ut det här med skrubb, det är inte dödligt. MEN, men det sagt ska vi vara väldigt försiktiga med hur vi använder peeling med korn. När vi mekaniskt exfolierar huden så slipar vi huden och ponera att du är en gnuggare som med hårt tryck masserar in produkten så kan du faktiskt skada huden så det är viktigt att vara försiktig. Jag har använt just denna nu i ett par månader och är riktigt nöjd. Hur den kunde räcka så länge? Jo det ska jag tala om, jag har nämligen spätt ut den med min vanliga rengöring en till två dagar i veckan. Jag har då tagit min rengöring och adderat en liten mängd av skrubben för att på ett skonsamt sätt ta bort de döda hudcellerna.I den här produkten jobbar du med krossade aprikoskärnor som minskar talgöverskottet och verkar porsammandragande. Detta samtidigt som den avlägsnar orenheter och våra döda hudceller.

Jag har verkligen gillat att använda den och kommer sakna den. Doften är diskret och känns som ett fint inslag vid användandet. Det låga priset skadar inte heller.

Betyg: 8/10