Nip Fab – Glycol Fix Night Pads

Märke: Nip Fab

Produkt: Glycolic Fix Night Pads

Pris: 124 kronor

Storlek: 60 pads

Inköpsställe: lookfantastic.com

Produkttyp: Peelingpads

Bedömning: Jag vet inte hur många av er som testat peelingpads men det är ett bra alternativ till vanliga peelingar och som ofta verkar väldigt koncentrerat. Dessa pads innehåller 5 % glykolsyra som exfolierar och jobbar med hudstrukturen, salicylsyra som löser upp orenheter och mjölksyra som jobbar bort döda hudceller.

Jag har använt dem under flera månader då och då och i och med att det är 60 pads i burken så räcker de länge. Det här är enligt mig ingen produkt för dagligt bruk. Vid problem kör du en kur annars räcker det med 1 – 3 gånger i veckan för att underhålla.

Priset är bra och effekten finns där man jag har testat bättre produkter och kan inte ge ett högre betyg än så här. Men det som är positivt med pads är att du inte behöver tänka på doseringen utan bara ta en eller två och svepa över ansiktet och känns att produkten i sig kommer göra jobbet. Noter att detta endast är för kvällsbruk. Men en mycket smidig produkt!

Betyg: 7/10