Eucerin – Hyaluron-Filler Night Cream

Märke: Eucerin

Produkt: Hyaluron-Filler Night Cream

Pris: 194 kronor

Storlek: 50 ml

Inköpsställe: apotea.se

Produkttyp: Nattkräm med hyaluronsyra

Bedömning: Alltså håll i er! Jag älskar krämiga krämer och här har vi en rik kräm som verkligen bäddar in huden på ett mycket behagligt sätt. Eucerin är ett go-to-märke som jag älskat i många år och de levererar riktigt bra basgrejer på löpande band.

Krämen appliceras som sista steget i din kvällsrutin och då kapslar du in alla tidigare steg och kan sova gott med vetskapen av att huden börjar jobba på en gång. När du vaknar kommer du vara mjuk, len och otroligt återfuktad.

Vi ska dock komma ihåg att krämer inte går att jämföra med behandlingar från insidan så kom inte och tro att det med hjälp av denna (eller annan kräm) ska bli yngre eller få tillbaka förlorade år. MEN du kan bibehålla och bevara det du har samt ge dig hud näring och kärlek – vilket inte är helt fel.

Anledningen till att jag väljer att ge så högt betyg är känslan, doften, konsistensen och effekten som sammantaget får mig och min hud att må riktigt bra. Ni måste testa denna!

Betyg: 10/10