Weleda – Skin Food Lip Balm

Märke: Weleda

Produkt: Skin Food Lip Balm

Pris: 57 kronor

Storlek: 8 ml

Inköpsställe: apotea.se

Produkttyp: Vårdande läppbalsam

Bedömning: I över tio år har jag haft en favoritprodukt för mina läppar som jag upptäckte under mina år hos ICA Maxi och den kommer från Weleda. Jag har skrivit om den tidigare och den fick högsta betyg. Nu har Weleda kommit med en ny läpprodukt men i tub den här gången. Den ingår i serien Skin Food som har en underbar grön färg på samtliga förpackningar och jag kom i kontakt med den under en skönhetsmässa.

När jag öppnade den lilla tuben slogs jag av doften som jag inte alls gillade. Det stod citrus och lavendel men jag tycker mer att det lutar åt skidvalla. Jag kan inte helt beskriva den men den är inte alls vad jag vill ha när det kommer till läpprodukter. Konsistensen däremot gillar jag även om den är lite för klistrig så du måste anpassa mängden.Läpparna känns dock återfuktade och mjuka. Jag tycker att det är en bra produkt men den passar mig inte alls lika bra som deras stift som jag älskat så länge.

Nu är det här mycket tycke och smak vilket gör att jag tror att den kan passa många andra sp jag ska inte såga den totalt. Den nyfikne bör testa denna lilla ekologiska kompis!

Betyg: 7/10