Dr. Brandt – Vacuum Cleaner Pore Purifying Mask

Märke: Dr. Brandt

Produkt: Vacuum Cleaner Pore Purifying Mask

Pris: 485 kronor

Storlek: 30 g

Inköpsställe: apotekhjartat.se

Produkttyp: Djuprengörande mask som jobbar mot förstorande porer.

Bedömning: Den här masken har jag fått som ett pressprov från ett PR-kontor och blev nyfiken på att testa då jag alltid vill rengöra huden ordentligt. Att dammsuga den lät otroligt lockande.

Masken innehåller både AHA och BHA vilket för att den verkar exfolierande och liksom jobbar aktivt. Salicylsyran löser upp smutsen i de tilltäppta porerna medan glykolsyran exfolierar och gör huden mjuk.

Det är en ganska liten tub men den räcker ändå ganska länge. Priset är dock högt vilket gör att jag måste dra ner betyget en aning för jag tycker inte riktigt att du får den effekten att det är värt nära femhundra kronor. Men har du en extra slant på fickan och uppskattar exfolierande masker så tycker jag att du ska ge den en chans.

Betyg: 8/10