ICA – Läppbalsam Med Solskydd SPF30

Märke: ICA

Produkt: Läppbalsam Med Solskydd SPF30

Pris: 24,90 kronor

Storlek: 4,8 g

Inköpsställe: ICA

Produkttyp: Läppbalsam med SPF30

Bedömning: Jag älskar ju läppbalsam och liknande och använder det i tid och otid. När jag är ute och reser är det extra viktigt att skydda läpparna med tanke på solexponeringen. ICA har en budgetvariant som jag var sugen på att testa och köpa vid ett av mina inspelningstillfällen.

Ni förstår ju själva hur man applicerar så det går jag inte in på men vad jag vill nämna är konsistens och smak. Jag tycker att det är lite torrt och jag får ingen skön känsla mot läpparna. Väl på så är det oundvikligt att få in det i munnen och det smakar otroligt illa så tyvärr är det här en produkt man totalt misslyckats med. Budget i all ära men om det ska vara värt att köpa billigt så ska det inte vara en obehaglig upplevelse. Det här var så illa att jag till och med skrattade när Miriam bröt av det och slängde det i papperskorgen.

Betyg: 2/10