Oriflame NovAge – Day Shield SPF50

Märke: Oriflame NovAge

Produkt: Day Shield SPF50

Pris: 369 kronor

Storlek: 30 ml

Inköpsställe: se.oriflame.com

Produkttyp: UV-/Solskydd

Bedömning: Den här produkten fick jag efter ett besök i Oriflames butik på Stureplan. Jag gjorde en hudscan och fick veta att jag hade stort behov av SPF och att skydda min hud. Linda som är butikschef gav mig denna som ett prov för att jag skulle komma in i rutinen på ett enkelt sätt och jag har haft med den i min vardag (och på resor) sedan dess.

Produkten är liten och smidig med sina 30 ml och räcker ändå länge då du alltid tar så liten mängd. Krämen skyddar din hud från UV-strålarna och alla föroreningar vi har runt omkring oss vilket gör att vi minskar risken för ojämn hudton, mörka fläckar och såklart rynkor!UVA-strålar är den största boven när det kommer till för tidigt åldrande och PA ++++ är den högsta nivån av UVA-skydd som är tillgängligt vilket gör mig trygg i mitt användande. Jag kan varmt rekommendera denna till alla och har bara två små saker som jag skulle vilja ändra och det är konsistensen och doften.

Jag gillar krämiga produkter som går lätt in i huden och denna är inte helt i min smak sen är doften inte alls min favorit. Men det här är inte avgörande för mitt användande, skyddet är så mycket viktigare!

Betyg: 9/10