ANNONS

Yves Rocher – Replenishing Mask

/

Märke: Yves Rocher

Produkt: Replenishing Mask

Pris: 41 kronor (ordinarie pris 59 kr)

Storlek: 30 ml

Inköpsställe: yves-rocher.se

Produkttyp: Fuktmask

Bedömning: Jag fick den här lilla masken för en tid sedan som ett pressprov inför en resa och tyckte det var så smidigt med just 30 ml. Enligt Yves Rocher själva ska det räcka till fem appliceringar och jag tror jag är benägen att stämma in i det.

Masken är vit och krämig och känns behaglig mot huden Den innehåller bland annat sav från agave som er fukt och spänst. Över 90 % av ingredienserna har naturligt ursprung men det betyder inte per automatik att den passar alla. Naturligt från naturen är inte det vi har naturligt i huden.

Masken ska verka i fem minuter och sedan torkar du av överflödet med en servett. Otroligt enkelt men det gör att jag helst har den på kvällen så jag annars hade velat få bort allt och applicera mina vanliga produkter. Känslan är bra och jag tycker att min hud känns återfuktad direkt efter användning och även på morgonen efter. Produkten doftar i stort sett ingenting.

Betyg: 7/10

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00