ANNONS

Bulldog – Original Lip Balm

/

Märke: Bulldog

Produkt: Original Lip Balm

Pris: 55,20 kronor

Storlek: 4 g

Inköpsställe: lyko.se

Produkttyp: Läppbalsam

Bedömning: Då var det dags att kika på ännu en läpprodukt. Just den här innehåller mint, något jag inte är ett jättefan av. Vid applicering pirrar det till lätt i läpparna av minten och sen blir det lite kallt och just den effekten gillar jag inte. MEN det ska sägas att själva konsistensen och resultatet är bra. Gillar man mint och pirr så är det här en toppenprodukt som passar alla även om Bulldog är ett märke som riktar sig till män. Priset är dessutom väldigt rimligt!

Betyg: 7/10

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00