Eucerin – AQUAporin Active Eye Care

Märke: Eucerin

Produkt: AQUAporin Active Eye Care

Pris: 111,20 kronor

Storlek: 15 ml

Inköpsställe: apohem.se

Produkttyp: Uppiggande och fuktgivade ögonkräm

Bedömning: Ögonkrämer för mig är ett nödvändigt ont. Jag sliter hårt för att hålla mitt ögonområde piggt och vaket. Just den här ögonkrämen har en behaglig formula och en applikator i form av en svalkande pip som motverkar svullnader och mörka ringar. Personligen är jag inte så mycket för applikatorer men jag lider inte heller av svullnader. Men den kylande effekten är otroligt skön.

Eucerin är ett av mina absoluta favoritmärken och jag återkommer ofta till dem. Den här produkten är inget undantag och jag rekommenderar den till vem som helst egentligen. Den är fri från parabener, olja, alkohol och färgämnen – sug på den ni!

Den doftar inget särskilt och jobbar diskret men effektivt. En nackdel är dock att den inte meddelar i tid att den är på väg att ta slut. Rätt som det är är tuben bara tom, men det kan jag leva med.

Betyg: 8/10