Sonya – Aloe Nourishing Serum

Märke: Sonya

Produkt: Aloe Nourishing Serum

Pris: 452 kronor

Storlek: 118 ml

Inköpsställe: Foreverliving.se

Produkttyp: Närande serum

Bedömning: Det här med Forever Living kan man säga vad man vill om och jag gillar egentligen inte alls att handla på det här sättet, men jag valde ändå att testa genom en tjej jag känner. Jag är väldigt förtjust i deras läppbalsam och passade på att köpa lite annat när jag ändå var i gång.Det här serumet kommer i en väldigt stor förpackning vilket gör det väldigt billigt per ml men det viktiga är ju faktiskt huruvida det funkar eller ej. Här har vi en produkt som ska verka närande och det måste jag nog säga att det gör, huden blir verkligen mjuk och len. Till en började var jag riktigt nöjd men sen ska jag villigt erkänna att jag tröttnade lite på den och mot slutet (kändes som en evighet) så valde jag att använda den som en after suntill kroppen nu när vi var i Turkiet. I och med att det innehåller aloe vera så tänkte jag att den borde vara perfekt till det och det stämde! Kanske lite dyrt att slösa så men jag ville unna mig det.

Förpackningen känns väldigt oglamourös så är det viktigt för er hur produkterna ser ut ska ni nog välja en annan. Doften är dock som en krämig citronglass så den går inte att klaga på.

Betyg: 7/10