Lumene – Radiance Booster Clarifying Toner

Märke: Lumene

Produkt: Radiance Booster Clarifying Toner

Pris: 79,20 kronor

Storlek: 200 ml

Inköpsställe: ahlens.se

Produkttyp: Rengörande ansiktsvatten

Bedömning: Alla behöver ett bra ansiktsvatten och här har vi ett mycket bra alternativ till ett superpris. Ansiktsvatten (toners) är en produktkategori där jag tycker att man kan komma undan med budget. Här handlar det om att återställa och fräscha upp huden efter rengöringen.

Bland ingredienserna finns inget revolutionerande men det behöver det inte heller göra. Känslan är underbar och effekten gör mig inte det minsta besviken. Jag brukar tänka att om huden mår bra och svarar på rutinerna så behöver du inte ta fram det tyngre artilleriet. När vi får utbrott och problem då kanske vi behöver mer aktivitet i hudvården.

Betyg: 9/10