Verso – Foaming Cleanser

Märke: Verso

Produkt: Foaming Cleanser

Pris: 339 kronor

Storlek: 90 ml

Inköpsställe: Skincity

Produkttyp: Löddrande rengöring

Bedömning: Verso är ett av de märken som jag använder mest just nu. Jag älskar hela känslan de står för och deras produkter är otroligt snygga. Jag har testat en miniprodukt och haft med mig den vid resor.

Rengöring är det som startar min dag så det är en viktig produktkategori för mig. Här har vi en mild rengöring som löddrar lätt och rengör huden med hjälp av papaya- och mangoenzymer och verkar lätt exfolierande. Produkten är enkel att använda och passar i stort sett alla utan att stressa eller irritera. Jag känner mig ren och fräsch efter användande och huden är redo för nästa steg oavsett vad jag väljer att gå vidare med.

Just nu kan ni köpa Versos ”prova-på-kit” med koden JohnxVerso och få det för 450 kronor med ett värde på 786 kronor >>Klicka här<< .

Betyg: 9/10