Hada – Memoto

Märke: Hada

Produkt: Memoto

Pris: 675 kronor

Storlek: 30 ml

Inköpsställe: >>Apoteket<< (reklamlänk)

Produkttyp: Ögonkräm med hyaluronsyra

Bedömning: När jag skulle öppna denna förpackning lyckades jag ta sönder den för att jag inte hade tagit del av instruktionerna. När jag fick en personlig genomgång av förtagets grundare så förstod jag vitsen med denna otroligt fiffiga förpackning som minimerar kladd och inga fingrar kommer ner i burken. Du pumpar upp ett tryck i den och då öppnar sig en liten applikator som doserar perfekt. Du ser aldrig insidan av burken utan endast den mängd som du ska använda.

Ögonkräm är något vi blir bättre och bättre på att använda med åren. Jag tror tyvärr att vi får informationen om varför vi ska ha ögonkräm lite för sent i livet. Området kring ögonen är tunnare och känsligare än i resten av ansiktet vilket gör att vi måste använda särskilda produkter just där.Jag har nu använt den i flera veckor och känner hur den jobbar aktivt. Ett litet pirr känns vid applicering och det är bara härligt för då vet jag att något händer.

Den här ögonkrämen har inga baksidor, allt känns faktiskt toppen! Från den snygga förpackningen till effekten av den behagliga krämen, som är i perfekt konsistens och mängd. Om ni tycker priset är högt ska ni veta att företaget inte tummar på kvaliteten och har ett miljötänk rakt igenom verksamheten. Memoto har också en riklig mängd, många krämer kommer om 15 ml och då är det klart att priset blir lite lägre.

Betyg: 10/10