ANNONS

Elene & Chris – Peeling Pen

/

Märke: Eleni & Chris

Produkt: Peeling Pen

Pris: 69 kronor

Storlek: 2,5 ml

Inköpsställe: eleniandchris.se

Produkttyp: Peelingpenna för engångsbruk

Bedömning: Den här peelingpennan har jag fått som ett produktprov av Eleni & Chris. Först förstod jag inte riktigt hur jag skulle jobba med den men när jag läste instruktionerna som följde med blev det glasklart. Du knäcker toppen och drar ut själva pennan och applicerar över hela ansiktet (utom runt ögonen). Det är en leave on-produkt så den tvättas inte bort.

Syftet med denna peelingär att friska upp huden och samtidigt jobba fram lyster samt en jämnare hudton. Här har vi glykolsyra och mjölksyra som tillsammans med hjortronextrakt jobbar aktivt med huden för ett toppenresultat.

Jag är inte så förtjust i engångsförpackningar nu när vi ska jobba för miljön. Men jag gillar den milda och skonsamma effekten som den här produkten bjuder på. Det är peeling som skulle kunna passa många olika hudtyper och även den som är lite känslig.

Betyg: 7/10

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00