ICA – Läppbalsam

Märke: ICA

Produkt: Läppbalsam

Pris: 11,90 kronor

Storlek: 4,8 g

Inköpsställe: ICA Maxi

Produkttyp: Läppbalsam

Bedömning: Läppar, läppar, läppar. Jag är som ni vet beroende av alla dessa produkter som gör mina redan mjuka läppar mjukare.

Jag brukar ofta förespråka budget och att ni inte ska ruinera er på hudvård men när det kommer till läppar kan det vara väldigt stor variation på ingredienserna om du bara höjer din budget med 50 kronor. Här har vi ju en riktig budgetkompis och jag måste säga att jag är nöjd. Tänk efter, vad får du för 12 kronor idag? Inte mycket va? Men här får du en produkt som inte torkar ut läpparna och som faktiskt gör jobbet.

Nej dina läppar får inte en kyss av pärlemor och nej dina läppar kommer inte kännas som silke eller sammet. Men det du får för denna billiga peng är en räddare som gör det du kan förvänta dig. Läpparna mår bra helt enkelt och har du en god läppvård i övrigt hjälper denna till att underhålla men skapar inga underverk. Den doftar eller smakar ingenting så du kan enkelt kombinera med andra produkter utan att skapa kaos.

Betyg: 7/10