ANNONS

Akademikliniken – Pure HydrOxy Mask

Märke: Akademikliniken

Produkt: Pure HydrOxy Mask

Pris: 442 kronor (ord pris 589 kr)

Storlek: 75 ml

Inköpsställe: >>setandsally.com<<

Produkttyp: Rengörande ansiktsmask

Bedömning: Till en början hade jag svårt för den här masken och tyckte att det var lite obehagligt när den aktiverades, men skam den som ger sig. Efter några användningar insåg jag att det bara gällde att lära sig uppskatta bubblorna och kittlingarna i huden. Bubblandet har en syresättande effekt och är en viktig del av själva masken.

Från början är masken en kräm som du applicerar på ren hud med rena fingrar. Ganska snabbt övergår krämen till ett bubblande skum som senare försvinner och lämnar huden lätt kladdig. Du torkar bort resterna efter tio minuter och masken används upp till tre gånger per vecka.

Funktionen är enkelt och resultatet är en återfuktad hud som är lugnas under processen. Masken ger även ökad spänst och elasticitet. Jag kan inbilla mig men jag upplever att bubblorna drar upp smuts ur huden som sen förvinner när masken sköljs bort för jag tycker att huden känns renare efteråt. Detta står inte med i beskrivningen men är ändå något jag vill ta upp.

Bland ingredienserna finns extrakt från allantoin och mjölkört som lugnar och även hyaluronsyra och squalane som jobbar med fukten.

Betyg: 8/10

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00