Herla – Black Rose Nutritive Face Smooting Toner

Märke: Herla

Produkt: Black Rose Nutritive Face Smooting Toner

Pris: 580 kronor

Storlek: 200 ml

Inköpsställe: >>cassandin.com<<

Produkttyp: Toner/Ansiktsvatten

Bedömning: För en tid sedan hade vi event hemma hos oss tillsammans med Herla och jag och våra gäster fick då en fin dragning av varumärket och produkterna i deras sortiment. Jag hittade direkt några produkter som jag verkligen ville testa och den här tonern var en av dem. En toner kommer efter rengöringen och hjälper till att återställa hudens pH-balans. Just den här innehåller damaskros som fungerar fuktgivande, mjukgörande och jämnar ut huden.

Precis som alla andra vattenprodukter applicerar jag denna på bomullspads och sveper över ansiktet. Jag kan direkt känna hur den verkar och väcker huden till liv. Doften är ganska stark och du kan nästan se rosor framför dig om du sluter ögonen. Om du inte gillar den doften är detta inte en produkt för dig, men är det en favorit kommer det förhöja hela din upplevelse.

Betyg: 9/10