Elixir – Niactil Advanced Pro Perfection Facial Gel

Märke: Elixir

Produkt: Niactil Advanced Pro Perfection Facial Gel

Pris: 980 kronor

Storlek: 60 ml

Inköpsställe: >>Lyko<< (reklamlänk)

Produkttyp: Multi gel som jobbar mot hudens åldrande, pigmentering och ojämnheter.

Bedömning: Den här lilla silvertuben från norska Elixir var en av de nominerade i Daisy Beauty Awards i min kategori ”årets aktiva hudvård”. Det har tagit ett tag att göra slut på den och det är ett gott betyg att deras 60 ml räcker länge. Den här produkten går under multiprodukt med tanke på dess många funktioner och resultat. Först och främst jobbar den mot hudens åldrande, pigmenteringar och ojämnheter. Men den jobbar även på hudens skyddsbarriär, minskar porerna samt jobbar mot fuktfattigheten.

Du kan använda den både på morgonen och på kvällen och jag började med den som en nattprodukt men insåg snabbt att den är kladdig och inte är skön att ha mot kudden så mot slutet blev den endast för dagsbruk.Som om inte detta vore nog så exfolierar den fint genom dess PHA-syra. Den innehåller också niacinamide vilket är en ingrediens jag verkligen gillar. Vi måste dock prata om priset och det här är en dyr historia.

Visst att den räcker länge och gör ett fint jobb men tusen kronor är saftigt och drar tyvärr ner betyget en aning.

Betyg: 8/10