Lumene – Nordic-C Arctic Berry Cocktail Brightening Hydra-Oil

Märke: Lumene

Produkt: Nordic-C Arctic Berry Cocktail Brightening Hydra-Oil

Pris: 209 kronor

Storlek: 30 ml

Inköpsställe: >>Kronans Apotek<< (reklamlänk)

Produkttyp: Närande serum för normal/torr hud

Bedömning: Det här serumet ser verkligen läskande ut och när jag såg det på hyllan kunde jag inte motstå frestelsen att testa det. Det är en produkt som ligger i två lager så det ser nästan ut som en isglass från 90-talet.

Bland ingredienserna finns vilda hjortron och frön från tranbär blandat med nordiskt källvatten. Lumene har verkligen lyckats locka oss som älskar skandinaviska produkter.

Konsistensen är oljig men utan att bli kladdig (om du inte överdoserar) vilket är perfekt. Lumene själva skriver att detta är för den normala eller torrare huden man jag tyckte den funkade utmärkt även på mig som är lite fetare. Den gav lyster och näring på ett härligt sätt så jag säger kör på till alla oberoende hudtyp.

Betyg: 9/10