Allt ni vill veta om lyxiga hudvårdsföretaget Herla!!

Vänner, för en tid sedan hade vi event här hemma tillsammans med skönhetsmärket >>Herla<<. Jag blev nyfiken och vill veta mer så jag ringde upp en representant för dem här i Sverige för att få svar på lite frågor. Här är resultatet:

Hej! Kan du berätta för mig om bakgrunden till HERLA, hur kom märket till?

Ja visst, grundaren av varumärket HERLA är en polsk kvinna vid namn Krystyna Bednarek. Hennes passion för att resa runt om världen och upptäcka de globala trenderna inom ingredienser för hudvård blev hennes start till att skapa varumärket.

Vad har HERLA för inriktning och vem riktar man sig till?

HERLA har skapat produkter avsedda för kropps- och ansiktsbehandlingar på salong. För att underhålla och bibehålla effekten utav sin salongsbehandling har man även tagit fram produkter för hemmabruk. Dessa produkter går självklart också bra att använda separat för hemmabruk.

Vilka aktiva ingredienser har man valt att jobba med och varför?

I HERLAs produkter har man valt att kombinera aktiva ingredienser från naturens egna resurser som framställs med bioteknik. Man har sett över den globala trenden inom hudvård och valt att använda de mest effektiva ingredienserna från naturens resurser som har en positiv inverkan hos både människan och för miljön. Några exempel på aktiva ingredienser som förekommer i våra produkter är:

  • LIME PEARL – Innehåller ett flertal fruktsyror, bl.a AHA syra
  • GOLD – saktar ner åldringsprocessen och eliminerar effektivt fina rynkor. Det verkar antibakteriellt och förhindrar hudinfektioner samt garanterar antiinflammatorisk effekt.
  • MATRIGENICS 14G – Brown alfaextrakt som är rik på järn, kalium, jod, koppar, mangan, zink, kalcium. Det minskar mängden och ytan av rynkor på pannan, nasolabialveck och rynkor runt läpparna efter endast 14 dagars användning, vilket ger en synlig antirynk-effekt.

De flesta av mina läsare är mellan 25 – 40 vad skulle du rekommendera dem och varför? Nämn tre produkter som de måste köpa.

När vi rekommenderar produkter till våra kunder brukar vi oftast gå på vilken hudkondition de i dagsläget har samt vad de själva känner att de vill uppnå för resultat/effekt på sin hud. Men ett måste att ha hemma i sitt badrumsskåp tycker vi är;

  • Black Rose micellar water + toner,
  • ett utav våra serum
  • en dag-/nattkräm för att återfukta och ge huden näring.

Vad tycker du är det bästa med att jobba med ett varumärke som HERLA?

HERLAS produkter är av en hög kvalitet med ett innehåll av naturliga aktiva ingredienser som även är bra för miljön. Skönhet utan kompromiss!

Om man vill göra en salongsbehandling med produkter från HERLA vad kostar det ungefär?

Vi samarbetar enbart med exklusiva professionella skönhetssalonger över hela Sverige. En behandling på salong kostar mellan 799 kr till 1 299 kr. Produkter för hemmabruk ligger mellan 649 kr och 800 kr och finns att köpa på >>Casandin<<.

Avslutningsvis skulle jag vilja att du ger mina läsare dina bästa skönhetsknep för att få en välmående hud.
Att först se till att man rengör sin hud ordentligt morgon och kväll. Applicerar en passande ansiktsmask till kvällen 1 – 2 gånger i veckan. Kom också ihåg att se till att man grundar med hjälp av ett serum eller dry oil.