Eucerin – Dermo Purifyer Oil Control Toner

Märke: Eucerin

Produkt: Dermo Purifyer Oil Control Toner

Pris: 129 kronor

Storlek: 200 ml

Inköpsställe: apotekhjartat.se

Produkttyp: Djuprengörande ansiktsvatten för fet och oren hy

Bedömning: Eucerin har länge varit ett av mina favoritmärken oberoende prisklass och här har vi inget undantag. Toners är det steg som följer den vanliga rengöringen och fungerar som en neutralisator för balansen i huden. Just den här passar den fetare huden men är även bra om man har känslig hud, det ena behöver inte utesluta det andra. Många verkar tro att endast den torrare huden kan vara känslig men så är det absolut inte.

Appliceringstekniken kan variera från person till person men jag tillhör bomullsmänniskorna som stryker produkten på huden i lätta drag. Många väljer istället att klappa in den men jag tycker inte att det känns lika behagligt. I min hudvårdsserie tillsammans med Orkidé så går vi igenom just hur du kan applicera vätskor på huden.

Jag har använt denna i ett antal veckor och min hud har känts hur bra som helst. Man ska komma ihåg att alla produkter samspelar i en rutin så bara för att en produkt känns på ett visst sätt kan den passa bättre eller sämre med de andra, så vi ska vara lite observanta på ingredienserna. Det är också något jag kommer ta upp i en kommande video.

Men mitt betyg för denna är högsta möjliga. Priset är toppen, effekten är härlig och jag känner att min hud trivs och mår bra. Kan det egentligen bli bättre?

Betyg: 10/10