Rosenserien – Moisturizer for men

Märke: Rosenserien

Produkt: Moisturizer for men

Pris: 310 kronor

Storlek: 50 ml

Inköpsställe: shop.rosenserien.se

Produkttyp: Lugnande och mjukgörande fuktgel

Bedömning: Den här produkten har jag fått i något sammanhang som ett prov men inte hunnit testa förrän nu. Jag hade inte så höga förväntningar då jag inte hört så mycket om Rosenserien men var ändå nyfiken att testa.

Till att börja med gillade jag inte doften vilket alltid är jobbigt. Men jag såg bortom det och körde igång med användandet. Produkten är väldigt lätt i konsistensen, enligt mig för lätt. Jag kände mig absolut återfuktad men jag gillar inte när det känns som mjölk. Riktigt krämiga konsistenser passar mig mycket bättre.

Band ingredienserna hittar vi aloe vera som lugnar samt en vitaminrik arganolja vilket kändes bra. Du kan använda den här både på dagen och kvällen så det är en liten duoprodukt vilket sparar plats i necessären. Men det var ändå inte riktigt någon favorit för mig även om det inte var direkt dålig.

Betyg: 6/10