ANNONS

Häng med på event hemma hos oss!!

/

Igår bjöd Johan och jag hem en bunt härliga människor till vår lägenhet för ett mysigt event tillsammans med skönhetsmärket >>Herla<< som kom till Sverige under förra året. Kvällen började med att en representant från företaget presenterade konceptet och produkterna. Det finns produkter både för salongsbehandlingar men även för hemmabruk så att du kan hålla resultaten uppe när du varit och lyxat till det med en härlig behandling. Ni kommer säkert från och med nu kunna se på min Instagram hur jag bara står och doftar i de superlyxiga burkarna. Det här är ett väldigt spännande märke som ni inte ska missa om ni vill ha det där lilla extra.

Här ser ni produkter från deras ena serie >>Black Rose<< som jobbar på fina linjer och tidiga rynkor. Namnet kommer från att du i produkterna hittar ingredienser från inte mindre än tre olika sorters rosor.

Här ser ni serien >>Gold Supreme<< som jobbar förebyggande innan uppkomsten av de djupare rynkorna. Bland ingredienserna hittar vi 24 karats guld och vem vill inte ha det på ansiktet?

I vanlig ordning när vi håller event och middagar hade vi hyrt in >>Yannick Lagher<< som komponerade en trevlig buffé för våra gäster. Att ha en kock vid middagar höjer hela upplevelsen samt ger oss tid att bara vara värdar och inte pyssla i köket samtidigt.

Att välja ut gäster till olika event är lika svårt som det är roligt. Det gäller att hitta en bra mix av människor som både är rätt för ändamålet, men som även bidrar till god stämning. Igår var vi ett toppengäng och alla är hjärtligt välkomna tillbaka fler gånger.

Mot kvällens slut ville alla ta bilder både här och där i lägenheten och sängen verkade vara en favoritplats. När jag väl skulle sova kände jag närvaron av alla fina gäster och doften av de härliga produkterna hängde kvar i lägenheten så jag tror nog jag somnade med ett stort leende på läpparna. Tack till Herla, Yannick och alla fina gäster!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00