Selenia Cosmetics – Dinamica Fluidifying Hydrating Serum

Märke: Selenia Cosmetic

Produkt: Dinamica Fluidifying Hydrating Serum

Pris: €120

Storlek: 100 ml

Inköpsställe: gouttesdebeaute.com

Produkttyp: Fuktgivande serum

Bedömning: Den här produkten fick jag under en pressresa förra året i samband med en presentation av Gouttes de Beauté. Jag hade aldrig hört talas om varumärket innan vilket jag alltid tycker är extra roligt.

På baksidan av förpackningen står det att serumet är till för de med känslig och skör hy och det stämde väl in på mig i vintras. Jag var torr och söndersyrad efter en lång vinter med mycket peeling. Under vissa dagar var detta serum det enda jag applicerade efter rengöring. Vanligtvis skulle jag gått på med minst en kräm ovanpå och sen SPF men jag valde att låta den här produkten få visa vad den gick för.

Serum kan komma i många skepnader och här har vi en väldigt tunn och lättflytande konsistens. Jag är inte alls förtjust i det då det kändes som att jobba med mjölk. Dock kan jag inte förneka den lugnande och återhämtande effekten produkten hade på min hud. Jag applicerade ett ganska rikligt lager som alltid absorberades snabbt. Iland var då framme med ett andra lager bara för att säkerställa att jag blev återfuktad.

Priset och konsistensen drar ner betyget en aning men har ni en stressad, skadad eller fuktfattig hud är detta ett superbra serum att ha direkt efter rengöring. Det passar verkligen för den som bara behöver lugn och ro.

Betyg: 9/10