Recipe for Men – Concealer

Märke: Recipe for Men

Produkt: Concealer

Pris: 179 kronor

Storlek: 2.5 ml

Inköpsställe: myrfmbrands.se/

Produkttyp: Concealer

Bedömning: Den här produkten påminner (i alla fall till utseendet) om den jag skrev om tidigare men fungerar mycket bättre. Enligt mig behöver en bra täckande produkt smälta in i huden och inte bara lägga sig ovanpå. Just den här kan du enkelt använda ensam eller blanda med din dagkräm för att få den lite ljusare. Den kommer i tre nyanser och jag har testat 02 Medium som var nästan helt rätt för mig.

Concealer hjälper dig att täcka mörka ringar under ögonen eller andra fläckar du vill trolla bort. Du måste välja färg efter problem så det är inte säkert att en nyans funkar för allt. Grönt neutraliserar rött medan exempelvis gult jobbar mot blå/lila toner under ögat. Här kan ni med fördel ta hjälp av personal i butik så ni får det rätt. Produkten innehåller vitamin E och jobbar mot fria radikaler vilket är toppen.Är du en van användare av täckande produkter skulle jag säga att det finns bättre än denna men som kräver lite kunskap och teknik.

Är du en nybörjare kan du få bra resultat med denna och den är otroligt enkel att använda. Du skruvar bara i botten och så fylls den mjuka applikatorn med den färgade krämen som du sen jobbar in i huden. Den räcker länge så det här är ett riktigt bra köp för att börja jobba med bra täckning.

Betyg: 8/10