31 mars – Tack och hej!

Jaha då är mars månad över och mina personliga inlägg likaså. Jag funderade lite på vad det här sista inlägget skulle handla om men kunde inte riktigt välja på om jag skulle avsluta lugnt och fint eller dra till med något ordentligt. Jag valde nu att bara runda av och ladda för april månads utmaning, att testa en ny sheet mask varje dag.

Det här betyder att jag varje dag nu i en månad öppnar en mask, testar den och utvärderar den – framför kameran. Klippen hamnar här och på Youtube så ni kan kika dagligen eller i efterhand. Jag hoppas såklart att ni ska tycka att det är kul.

Min tanke var också att bjuda in vänner som gäster när jag har dubbletter av vissa masker för att få mer än en åsikt. Vad tror ni om det? Hade det varit roligt? Hör gärna av er om ni vill att jag testar något särskilt, jag har en del i mitt förråd( 163 olika) så kom igen!