Recipe for Men – Anti-Blemish Coverstick

Märke: Recipe for Men

Produkt: Anti-Blemish Coverstick

Pris: 189 kronor

Storlek: 2.5 ml

Inköpsställe: myrfmbrands.se/

Produkttyp: Täckstift

Bedömning: Det här är ett täckstift som fungerar som punktbehandling vid acne, finnar och annat som dyker upp på huden. Den innehåller antibakteriella och lugnande ingredienser för att inte bara dölja utan också jobba med problemet. Den lovar långverkande effekt i över fyra timmar.

Jag fick detta stick som ett produktprov och har testat den noga vid ett flertal tillfällen. Tyvärr så är jag inte alls nöjd med vare sig stickets konsistens eller effekten. Den kändes för torr och var på tok för synlig. Jag testade att lägga ett tunt lager och även tjockare men det blev lika illa oavsett. Vem som helst hade kunnat se att jag försökt dölja något och till och med vad som fanns där under. Den verkar också bara finnas i en nyans vilket är riktigt illa och just den här passade inte mig.Jag tycker att man skulle valt en mer flytande produkt och en riktig applikator, vilket de faktiskt har i sortimentet på deras concealersom jag ska skriva om snart.

Enligt mig är flytande alltid bättre för det smälter in bättre och du kan till och med blanda med din dagkräm för ännu mildare effekt. Extra synd är detta då det inte finns jättemånga tydliga produkter för män och det behövs verkligen, för vem säger att täckstift inte skulle vara för oss?

Betyg: 3/10