Oriflame NovAge – Wrinkle Smoothing Eye Cream

Märke: Oriflame NovAge

Produkt: Wrinkle Smoothing Eye Cream

Pris: 219 kronor

Storlek: 15 ml

Inköpsställe: se.oriflame.com

Produkttyp: Återfuktande ögonkräm

Bedömning: Denna ögonkräm har jag fått som ett produktprov från Oriflamebutiken på Stureplan här i Stockholm. Just den här ingår i en serie som heter [ecollagen] och hör till Oriflame NovAge. Det är många olika serier att ha koll på och jag hade fullt sjå att hitta rätt på hemsidan. Jag rekommenderar er därför att ta hjälp för att hitta rätt produkt för just dig.

Fuktionen är fukt och den jobbar mot rynkor, fina linjer, mörka ringar och de där otäcka svullnaderna som kan bildas under runt ögonen. I krämen finns bland annat koffein som ger antioxidantskydd mot UV-strålning och jobbar även med kollagenet. I toppen finns en applikator i form av en stålkula som svalkar i samband med applicering. Du kan med fördel förvara den i kylen för boostad effekt.

Jag tycker att den har varit härlig och kändes skön mot huden. Personligen gillar jag inte att applicera med den hårda rollern då den känns för mycket mot benen runt ögonen. Därför har jag tryckt ut krämen och sen applicerat med fingrarna, men det går lika bra.

Betyg: 8/10