Vichy – Liftactiv Antioxidant & Anti-Fatigue Fresh Shot

Märke: Vichy

Produkt: Liftactiv Antioxidant & Anti-Fatigue Fresh Shot

Pris: 259 kronor

Storlek: 10 ml

Inköpsställe: >>Kronans Apotek<< (reklamlänk)

Produkttyp: Boosterkur för 10 dagar

Bedömning: Jag älskar produkter som är speciella och gör det där lilla extra. Här har vi en liten rackare som vid rätt användande kan göra stor skillnad för hudens mående. Den innehåller c-vitamin och fragmenterad hyaluronsyra. Syftet är att den ska ge lyster och jobba med våra fina linjer, hur bra?

Kurer ska alltid användas så som ordineras och den här är för dagligt bruk, men endast en gång om dagen. Jag valde att ta den på morgonen men kunde såklart inte låta bli att fuska och köra någon kväll också.

Väl på huden doftar den ganska starkt och går snabbt från rinnig till klibbig, men det känns helt okej. Viktigt att du låter den få sjunka in några minuter innan du fortsätter med nästa steg som bör vara serum eller kräm. Älskar också den lilla flaskan med pipett.Min hud mådde ganska bra innan men har knappast mått sämre av denna boostoch jag kommer definitivt köpa den igen till nästa höst då vi alla behöver en extra närande skjuts efter en sommar med (förhoppningsvis) mycket sol och värme.

Betyg: 9/10