Nannic – Pore Treat Lotion

Märke: Nannic

Produkt: Pore Treat Lotion

Pris: 365 kronor

Storlek: 250 ml

Inköpsställe: nannic.se

Produkttyp: Ansiktsvatten

Bedömning: Det här är den andra produkten från Nannic jag har testat och jag börjar gilla märket mer och mer. Vid något tillfälle har jag fått en liten necessär med reseförpackningar som passar perfekt när jag testar och inte behöver full size för att skapa mig en bra bild.

Ansiktsvatten är en produktkategori som jag njuter av att använda och den här är inget undantag. Det är ett viktigt steg som förbereder huden för kommande steg i din hudvårdsrutin. I den här har vi vitamin B5 som återställer pH-värdet i huden samt återfuktar och sluter porerna.

Efter användning har jag alltid känt mig ren samt att jag upplever huden smidig och redo för nästa steg. Ett gott betyg!

Betyg: 8/10