6 mars – Hur jag träffade Johan!!

Johan och jag har varit tillsammans sedan sommaren 2014, men har känt varandra längre än så. Många frågar fortfarande hur vi träffades så här kommer svaret på den frågan:

I januari 2013 frågade en kompis mig om jag kunde tänka mig att ställa upp i en modevisning för en kund till henne. Eftersom jag inte alls har den bakgrunden blev jag förvånad över att jag sa ja. Kanske kanske var det ödet eller bara ett märkligt sammanträffande men på fittingen inför visningen träffade jag en blond kille med hög frisyr som jag vid första ögonkastet tyckte var otroligt snygg, i ärlighetens namn för snygg.

Vid vårt första möte blev det endast ett ”hej” och vid själva visningen inte speciellt mycket mer. Jag fick i och för sig träffa hans pojkvän och i och med det dog allt som skulle kunna kallas nyfikenhet. Upptagna människor är förbjudet område i min bok.

Några månader senare träffades vi igen på en brunchNordic Light Hotel där jag var med en gammal vän. Jag presenterade dem vilket ledde till att de två inledde samarbete och vi hamnade i varandras umgänge och firade kommande nyår tillsammans. Jag som singel och Johan med samme pojkvän som tidigare.

Ytterligare några månader senare nåddes jag av informationen att Johan hade separerat men brydde mig inte så mycket just då. Lite senare kom jag dock att prata med vår nu gemensamma vän som han jobbade tillsammans med och jag tog upp med henne att jag trodde att Johan och jag hade passat bra ihop. Hon fick panik och ville direkt stoppa mig och eventuella dumdristigheter. Jag gav mig dock inte och kvällen den 14 juni 2014 styrde jag min kos mot den nattklubb jag visste att Johan var på med sina vänner, med henne i släptåg.Vi kan säga att resten är historia och jag kan än idag förundras över hur modig och bestämd jag var över att det skulle bli vi. Idag snart fem år senare är vi gemensamma föräldrar till lilla Miriam och delar ett liv ihop som en familj. Tänk vad festligt livet kan vara!

Här ser ni en bild från kvällen i januari 2013 då modevisningen ägde rum.