Dermalogica – Rapid Reveal Peel

Märke: Dermalogica

Produkt: Rapid Reveal Peel

Pris: 959 kronor

Storlek: 10 x 3 ml

Inköpsställe: skincity.se

Produkttyp: Peelingkur med tio små ampuller som jobbar med cellförnyelsen och mot ålderstecken.

Bedömning: Den här produkten var nominerad i Daisy Beauty Awards i min kategori ”årets aktiva huvård” och därför har jag inte kunnat recensera den förrän nu.

I varje förpackning finns tio små ampuller som fungerar som en peelingkur. De första två-tre dagarna kan du kör varje kväll men sen en gång i veckan med de resterande för bästa effekt. I och med att jag var under lite tidspress när jag testade inför galan körde jag fem dagar i rad och sen var tredje dag.

Jag är nöjd med resultatet och effekten av ampullerna. Det stack till lite vid kontakt med huden men för mig som är ganska van var det inga problem att härda ut och det gick över efter en kort stund. Med hjälp av AHA-syror och mjölksyra jobbar peelingen med fina linjer och ålderstecken. Resultatet blir en strålande hy som upplevs renare och klarare.Den här produkten passar alla hudtyper utom den mest känsliga.

Är du osäker så konsultera någon innan du köper detta kit då det inte är billigt. Det finns andra mildare om du vet med dig att du är väldigt känslig. För mig fungerade detta bra och är sannerligen en aktiv produkt men för den väldigt tålige blir nästa steg salongsbehandlingar.

Betyg: 8/10