Tror du på det omöjliga?

I förra veckan var jag och Johan hos Ellance och fick vara med om en presentation av en representant från märket Dr. Dennis Gross. Förra året var Johan där på en liknande pressträff och fick med sig en LED-mask hem som han gav mig, den här presentationen syftade till att prata om uppföljaren till den, SpectraLite FaceWare Pro.

SpectraLite Face Ware Pro är en ansiktsmask för hemmabruk med 162 LED-lampor inuti sig som vid regelbundet användande ger synligt resultat på huden. Dess olika ljus jobbar på olika sätt och kommer på så sätt åt det du önskar jobba med vare sig det är acne,anti-åge eller kanske båda. Du använder den endast tre minuter per dag, vilket jag tror de flesta kan avvara. Den masken jag har (som endast är för ögonområdet) förvarar jag bredvid sängen och passar på att köra en omgång i samband med att jag går och lägger mig. Den laddas via ett eluttag och den laddaren har jag alltid till hands för laddar den ur gissar jag att det blir ett för stort projekt att ta tag i så sent på kvällen.

Medan jag ligger med masken passar jag på att koppla av och varvar ner inför natten. Jag tycker att det är ett toppensätt att verkligen finna ro och samtidigt jobba med min hud. Masken ska såklart användas på rengjord hud och du kan med fördel applicera ett serum innan men kladda inte runt med en massa annat så som fet nattkrämet eller nattmasker. Ta hellre det efter de tre minuterna. Det fiffiga med LED-masken är också att det stänger av sig själv när tiden har gått så du behöver verkligen inte hålla koll på något annat än dina tankar.Priset för denna kan verka skrämmande men det är också en salongsbehandling och genom att köpa maska sparar du åtskilliga tusenlappar på att göra detta heman själv.

Om jag inte missminner mig kostar den 4 995 kronor och det är klart att det är mycket pengar men tänk efter vad en vanlig ansiktsbehandling kostar så räknar du ut vad du lägger på det på ett år. Vill du läsa mer om masken >>klickar du här<<.