C/O Gerd – Cloudberry Face Serum

Märke: C/O Gerd

Produkt: Cloudberry Face Serum

Pris: 199 kronor

Storlek: 15 ml

Inköpsställe: piggabutiken.se

Produkttyp: Hjortronserum för torr hy

Bedömning: Det här är min första produkt jag testar från C/O Gerd vilket känns spännande. Jag fick den som ett prov från företaget och hittade den nyligen bland mina serum när jag rensade.

Den lilla förpackningen på 15 ml räcker förvånansvärt länge och det kan bero på den smidiga (och lyxiga) pipen som doserar perfekt. Priset är inte skrämmande men det är ändå skönt att veta att man inte slösar i onödan.

Doften på denna lilla goding är himmelsk och du kan verkligen känna hjortronen. Konsistensen är lite oljig vilket passar perfekt så här på vintern men den blir inte det minsta kladdig utan sjunker in fint i huden.

Bland ingredienserna hittar du tistelolja, nyponrosfröolja, jojobaolja och hjortronfröolja så ni förstår att det är ett rikt serum som du med fördel kan använda på natten för att ge näring åt huden. Jag älskar verkligen denna och sörjer redan att den snart är slut. Den är underbar både på huden och snygg i badrummet!

Betyg: 10/10