Jack Black – Double-Duty Face Moisturizer

Märke: Jack Black

Produkt: Double-Duty Face Moisturizer

Pris: 295 kronor

Storlek: 97 ml

Inköpsställe: >>Lyko<< (reklamlänk)

Produkttyp: Ansiktskräm med SPF 20

Bedömning: Jag minns inte hur jag kommit över denna produkt men gissar att det är någon goodiebag. Jag har aldrig tidigare testat Jack Black och blev positivt överraskad av dess lätta fina konsistens och att det var SPF 20 i krämen. Idag behöver vi verkligen allt skydd vi kan få, inte minst vi som bor framför våra skärmar. För ni vet väl att SPF inte bara skyddar mot solen utan UV-ljus och våra skärmar. 20 är dock i minsta laget men det är bättre än ingenting och du kan med fördel fylla på under dagen.

Som fuktkräm tycker jag att den håller måttet för en standardkräm, den har inget extra i sig men gör ändå sitt jobb. Jag skulle nog mer se den som ett lättare skydd än en fuktbomb vilket också verkar vara tanken enligt förpackningens baksida. Betyget baserar jag på helhetsupplevelsen och tar in både fuktfaktor och skyddet. Doften är väldigt opersonlig men stör i alla fall inte mig.

Betyg: 6/10