Moyana Corigan – Anti Age Facial Serum

Märke: Moyana Corigan

Produkt: Anti Age Facial Serum

Pris: 367,20 kronor (ord pris 459 kr)

Storlek: 30 ml

Inköpsställe: apotekhjartat.se

Produkttyp: Ekologiskt anti age-serum som jobbar på fina linjer

Bedömning: Det här serumet har jag fått ärva efter Johan som helt oväntat gav det till mig vid en rensning. Jag tackar aldrig nej till någonting utan vill testa allt. Han sålde in det som ett superlyxigt serum som han fått som något pressprov. Jag nappade direkt.

Redan vid första appliceringen märkte jag att det var mer en olja än ett serum. Konsistensen är väldigt rik och kladdig vilket inte behöver vara fel, men lämpar sig mycket dåligt på dagen.

Bland ingredienserna hittar vi arganolja, avokadoolja, sesamfröolja och nyponrosfröolja så ni förstår ju själva att konsistensen är väldigt tung. Alltså blev detta en kvällsprodukt för mig och passade rätt bra som avslutning i min rutin måste jag säga.

Jag skulle nog rekommendera denna produkt för den lite torrare och medvetne för det är inte helt lätt med oljor som kladdar och rinner. En viktig sak att tillägga är att oljor inte gör din hy fet utan endast berikar den så bli inte rädda utan luta er tillbaka och njut av näringen i en riktigt bra pressad olja.

Betyg: 7/10